Céginformációk

Bemutatkozás

Az Intergavel Aukciószervező Kft. 2005 óta foglalkozik ipari cikkek, eszközök, berendezések árverésével. Az utóbbi években azt tapasztaljuk, hogy mind az eladók, mind a vásárlók körében egyre népszerűbbek az online aukciók. Az eljárás minden résztvevő számára előnyös; az eladó gyorsan és hatékonyan értékesítheti eszközeit, a vevők pedig korszerű gépekhez, berendezésekhez jutnak. Mint teljes körű szolgáltató, készen állunk az új feladatokra, ha modernizálás, költözés vagy bezárás miatt eladásra szánt vagyontárgyak értékesítése a cél.

Tevékenységünk fontos része az értékbecslés, amelyet az aukciók részeként, de azoktól függetlenül is végzünk, hogy megbízóink tisztában legyenek azzal, milyen értékű vagyontárgyakkal rendelkeznek.

Egy árverés megszervezése és lebonyolítása összetett folyamat, amely nagy odafigyelést és szaktudást igényel. A komplex szolgáltatás tartalmazza a felmérést, a leltározást, az értékbecslést, az eladáshoz szükséges marketingkampányt, az árverés megszervezését és lebonyolítását, a vételár összegyűjtését és tételes elszámolást a megbízóval, majd a gépek kiadását.

Értékesítési konstrukciónk lehetővé teszi a tisztán jutalékos megbízást, így a megbízónak nem kell anyagi kockázatot vállalni. Évtizedek óta növekvő adatbázisunk jelenleg több millió regisztrált ügyfelet tartalmaz, akik folyamatosan értesülnek aukcióinkról.

Az Intergavel Kft. a német Auctionhaus Dechow és az osztrák Karner&Dechow aukciósházak magyarországi partnere.