Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Online árverés

Előző aukcióból megmaradt eszközök csökkentett áron: magasraktár kiszolgáló targoncákkal, Access Point (router), switch

Fontos információk

Árverési információk

Árverés nyitása : 2017. október 11.
Árverés zárása : 2017. október 16. 10:00:00
Vásárlói felár : 15%
ÁFA: 27 %
Aukció szint : Mindenki licitálhat

Megtekintés

Helyszín
6000 Kecskemét, Szegedi út 49.

DÁTUMOK
2017.10.13. 9-12 óra között

Fizetés

Fizetési határidő
2017. október 17.

Fizetési lehetőségek
Banki utalás
Kérjük a fizetési határidő pontos betartását!

Szállítás

Szállítás kezdete
2017. október 20.

Szállítás vége
2017. október 31.

Szállítás: 651-es tétel: október 25.
Többi tétel: 2017. október 30-31.
Azon tételeket, amelyeket nem szállítanak el a megadott határidőig (okt. 31.), azokat kidobják, az összeget nem utalják vissza.
Szállítás csak előre egyeztetett időpontban, cégszerűen aláírt szállítási engedély birtokában.

További információk

Faluhelyi Kata
Telefon: +36 23 887468
E-mail: kata.faluhelyi@intergavel.com

Eszközlista
Tétellista nyomtatása
Árverési szabályzat
Kapcsolat

Vásárlás menete

Regisztráció
Új cégként regisztrálni a megvásárolni kívánt tétel zárása előtt min. 1 munkanappal szükséges!

Megtekintés
Az érdeklődőknek lehetőséget biztosítunk az eszközök megtekintésére (az árverés zárása előtt a feltüntetett időpontban), így a vevők az internetes vásárláskor biztosított elállási joggal nem élhetnek.

Licitálás
Csak abban az esetben licitáljon, ha az 1 napos fizetési határidőt be tudja tartani! Az oldalon megadott árak nettó árak, melyekre az alábbi plusz költségek kerülnek felszámításra:
Vásárlói felár : 15 %
ÁFA: 27%

Fizetés
Számviteli bizonylat kiküldésétől számított 1 munkanapon belül. A számviteli bizonylat Euróban és Forintban is letölthető (árverés napján érvényes MNB középárfolyamon átszámítva) a saját menüből a honlapunkon. A fizetés az Intergavel Kft. számviteli bizonylaton szereplő bankszámlaszámára történik, aki a beérkezéstől számított 3 munkanapon belül továbbutalja a beérkezett összeget az eladónak.

Számlázás
A számviteli bizonylat alapján megfizetett összegről két végszámlát kapnak utólag a vevők: az eszközökről az eladó állítja ki a számlát, az árverési jutalékról az Intergavel Kft. küld elektronikus számlát.

Szállítás
Miután az eladó bankszámlájára megérkezik az Intergavel Kft. utalása, a szállítási engedélyek elérhetők lesznek a saját menüben, melyről információs e-mailt kapnak a vevők. A szállítási engedélyen feltüntetett kontaktszeméllyel történt időpont egyeztetés alapján tudnak a vevők menni az eszközöket átvenni. Egyes eladók az adásvételi szerződés visszaérkezéséhez vagy az általuk kiállított számlához kötik az eszközkiadást – ezt minden esetben feltüntetjük. Az eladó által megjelölt szállítási napokat, valamint a szállítási határidőt a vevőknek be kell tartaniuk! A szállítási határidő után az addig el nem szállított tételekért az eladó raktározási díjat számolhat fel.

Adásvételi szerződés
Bruttó 200.000 Ft vásárlási összérték felett adásvételi szerződést készítünk, melyet bejelentkezés után le tudnak tölteni. 3 cégszerűen aláírt példányt kérünk az Intergavel Kft. címére vissza postázni. Egyes eladók vásárlási értéktől függetlenül kérnek adásvételi szerződést.