SERTEC Auto Structures (Hungary) Bt. Online árverés

Gyorsprések adagolóval, egyengetővel, lecsévélővel

Fontos információk

Árverési információk

Árverés nyitása : 2017. február 24.
Árverés zárása : 2017. október 06. 11:00:00
Vásárlói felár : 15%
ÁFA: 27 %
Aukció szint : Mindenki licitálhat

Megtekintés

Helyszín
2881 Ászár, Köztársaság út 15/A

DÁTUMOK
A megtekintésre előzetes bejelentkezés, egyedi időpontkérés szükséges.

Kérjük, írjon az info@intergavel.hu e-mail címünkre. Köszönjük.

Fizetés

Fizetési határidő
2017. április 03.

Fizetési lehetőségek
Banki utalás
Kérjük a fizetési határidő pontos betartását!

Szállítás

Szállítás kezdete
2017. április 04.

Szállítás vége
2018. február 21.

A prések szállítási ideje az adott tétel zárásától számított egy hét.
3. prés (Erfurt PKZZ I 800.1/3150x1600/500E): 2017. augusztus 25-szeptember 15. között kerül kiszerelésre a gyártósorból. Vevő feladata és költsége a kiszereléskor kültéri helyszínről a prés, illetve részegységek az általa odaszervezett teherautóra pakolása, szállítása. Tárolási lehetőség nincs az Eladó telephelyén, így a Vevő feladata a prés azonnali elszállítása a prés kikerülésekor.

4. prés (Erfurt PKZZ I 800.1/3150x1600/500E): 2017. szeptember 16-október 6. között kerül kiszerelésre a gyártósorból. Vevő feladata és költsége a kiszereléskor kültéri helyszínről a prés, illetve részegységek az általa odaszervezett teherautóra pakolása, szállítása. Tárolási lehetőség nincs az Eladó telephelyén, így a Vevő feladata a prés azonnali elszállítása a prés kikerülésekor.

5. prés (Erfurt PKZZ I 800.1/3150x1600/500E): 2018. február 5-21. között kiszerelésre a gyártósorból. Vevő feladata és költsége a kiszereléskor kültéri helyszínről a prés, illetve részegységek az általa odaszervezett teherautóra pakolása, szállítása. Tárolási lehetőség nincs az Eladó telephelyén, így a Vevő feladata a prés azonnali elszállítása a prés kikerülésekor.

További információk

Faluhelyi Kata
Telefon: +36 23 887468
E-mail: kata.faluhelyi@intergavel.com

Eszközlista
Tétellista nyomtatása
Árverési szabályzat
Kapcsolat

Vásárlás menete

Regisztráció
Új cégként regisztrálni a megvásárolni kívánt tétel zárása előtt min. 1 munkanappal szükséges!

Megtekintés
Az érdeklődőknek lehetőséget biztosítunk az eszközök megtekintésére (az árverés zárása előtt a feltüntetett időpontban), így a vevők az internetes vásárláskor biztosított elállási joggal nem élhetnek.

Licitálás
Csak abban az esetben licitáljon, ha az 1 napos fizetési határidőt be tudja tartani! Az oldalon megadott árak nettó árak, melyekre az alábbi plusz költségek kerülnek felszámításra:
Vásárlói felár : 15 %
ÁFA: 27%

Fizetés
Számviteli bizonylat kiküldésétől számított 1 munkanapon belül. A számviteli bizonylat Euróban és Forintban is letölthető (árverés napján érvényes MNB középárfolyamon átszámítva) a saját menüből a honlapunkon. A fizetés az Intergavel Kft. számviteli bizonylaton szereplő bankszámlaszámára történik, aki a beérkezéstől számított 3 munkanapon belül továbbutalja a beérkezett összeget az eladónak.

Számlázás
A számviteli bizonylat alapján megfizetett összegről két végszámlát kapnak utólag a vevők: az eszközökről az eladó állítja ki a számlát, az árverési jutalékról az Intergavel Kft. küld elektronikus számlát.

Szállítás
Miután az eladó bankszámlájára megérkezik az Intergavel Kft. utalása, a szállítási engedélyek elérhetők lesznek a saját menüben, melyről információs e-mailt kapnak a vevők. A szállítási engedélyen feltüntetett kontaktszeméllyel történt időpont egyeztetés alapján tudnak a vevők menni az eszközöket átvenni. Egyes eladók az adásvételi szerződés visszaérkezéséhez vagy az általuk kiállított számlához kötik az eszközkiadást – ezt minden esetben feltüntetjük. Az eladó által megjelölt szállítási napokat, valamint a szállítási határidőt a vevőknek be kell tartaniuk! A szállítási határidő után az addig el nem szállított tételekért az eladó raktározási díjat számolhat fel.

Adásvételi szerződés
Bruttó 200.000 Ft vásárlási összérték felett adásvételi szerződést készítünk, melyet bejelentkezés után le tudnak tölteni. 3 cégszerűen aláírt példányt kérünk az Intergavel Kft. címére vissza postázni. Egyes eladók vásárlási értéktől függetlenül kérnek adásvételi szerződést.