Live auctions

Auction details will be published later.
Device list
Print item list
Auction Policy
Contact

Course of Purchasing

Registration
A már regisztrált partnereink regisztrációs számot kapnak, az új cégként az alábbi cégadatok megadásával regisztrálni szükséges:

  • cégnév
  • székhely
  • adószám
  • cégjegyzékszám
  • képviselő neve, telefonszáma, e-mail címe
  • a céget képviselő személy hozzon magával aláírási címpéldányt vagy meghatalmazást amennyiben nem cégjegyzésre jogosult.

Inspection
Az érdeklődőknek lehetőséget biztosítunk az eszközök megtekintésére az árverés napján 9-11 óráig.

Bidding
Csak abban az esetben licitáljon, ha az azonnali készpénzbefizetést be tudja tartani! A feltüntetett és licitáláskor használt árak nettó árak, melyekre az alábbi plusz költségek kerülnek felszámításra:
Buyer's premium : %
VAT : %

Payment
Bruttó 1.500.000Ft végösszeg (eszközérték +27% ÁFA + 15% vásárlói felár) alatt a helyszínen készpénzben azonnal, 1.500.000Ft végösszeg feletti vásárlás esetén a fizetés: 1.500.000Ft készpénzben a helyszínen azonnal, a fennmaradó összeg banki átutalással 1 napos fizetési határidővel.

Invoicing
A számviteli bizonylat alapján megfizetett összegről a végszámlát utólag kapják meg a vevők: az Intergavel Kft. küld elektronikus számlát.

Shipping
Készpénzbefizetés után aznap, 1.500.000Ft-ot meghaladó végösszegű vásárlás esetén a fennmaradó összeg átutalása után június 14-ig.
A szállítási határidőt a vevőknek be kell tartaniuk! A szállítási határidő után az addig el nem szállított eszközöket az eladó nem tudja tovább tárolni, így nem vállal felelősséget értük.

Sale contract
Bruttó 200.000 Ft vásárlási összérték felett adásvételi szerződést készítünk, melyből 3 cégszerűen aláírt példányt kérünk az Intergavel Kft. címére visszapostázni.